

DAILY SCHEDULE



IN PARTNERSHIP WITH UC San Diego

* Ticketed Event

Give yourself 10-15 minutes to travel between experiences; some events may run longer than scheduled. See the WOW Festival map for venues, restrooms, dining options and event descriptions.

| Event Time | Production Name | Duration | Venue | Map Letter |
|--|---|----------|--|------------|
| ONGOING 4-7pm | Artists Everywhere | | Qualcomm Institute - Showcase | А |
| ONGOING 4-9:30pm | Garden | | | Roaming |
| ONGOING (STARTS EVERY 30 MIN) 4-7pm | Green Memories | 25 mins | Qualcomm Institute | А |
| 4-4:50pm | The Society of Historic Sonic Happenings* | 50 mins | Qualcomm Institute - Theater | А |
| ONGOING 5-7pm | I SEE YOU LIKE THIS | 15 mins | Town Square | С |
| 5-5:30pm | Summer Break | 30 mins | Town <mark>Square</mark> | с |
| 5:30-6:30pm | American Dream Casino* | 60 mins | Price Center - Muir College Room | с |
| 5:30-6:30pm | Marcel Lucont's Whine List* | 60 mins | The Loft | с |
| 6-7pm | How to Put On a Sock | 60 mins | Price Center - Theater | с |
| 6-7:15pm | Escape the Box* | 75 mins | Matthews Quad | с |
| 6:30-7pm | Summer Break | 30 mins | Town Square | с |
| 6:30-7:30pm | Bring Back The Happening* | 60 mins | Qualcomm Institute - Theater | А |
| 7-8:05pm | Burnout Paradise* | 65 mins | Pr <mark>ice Center -</mark> East Ballroom | с |
| 7:30-8:10pm | ODDISEA: A Puppet Procession | 40 mins | Starts near Price Center Loop | Roaming |
| 8:15-9:25pm | FIREBIRD | 70 mins | Starts at Matthews Quad Epstein Family Amphitheater | E |
| 8:30-9:20pm | when my body talks | 50 mins | Price Center - Triton Steps | с |
| 8:30-9:30pm | Bring Back The Happening* | 60 mins | Qualcomm Institute - Theater | А |
| 9:30-10:45pm | Black Magic Variety Hour* | 75 mins | The Loft | С |

WOWFESTIVAL.ORG